سلام دوستان عزیز
ممنون از این همه ابراز لطف و محبتتون......فکر نمی کردم چیز کیک من این همه طرفدار داشته باشه ...بسیار سپاس گزارم دوستان با محبتم......
آموزش را در ادامه مطلب بخوانید.......
من چون تجربه ای در پستهای مخصوص آشپزی ندارم؛ آموزشم را تئوری میگم" البته با کل نکته هاش "بعد یک لینک
می دهم به آدرسی که بیشترین استفاده را ازش برای آماده کردن چیز کیک داشتم ......
مواد لازم :
بیسکویت ساقه طلایی یا پتی بور 1 بسته
کره 100 گرم
خامه صبحانه 100 گرم
پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای 100 گرم
ژله میوه ای 2 بسته
میوه تازه با توجه به طعم ژله مقداری
طرز تهیه :
1 -ابتدا بیسکویت ساقه طلایی یا بیسکویت پتی بور را آسیاب کرده و الک کنید. حالا در یک ماهی تابه کره را روی حرارت قرار دهید تا کمی نرم شود سپس پودر بیسکویت ها را در کره تفت دهید....برای اسانس می تونید کمی وانیل اضافه کنید...
2 - ظرف یا قالب مورد نظر برای چیز کیک را انتخاب کنید( خیلی وسواس به خرج ندهید از یک ظرف که دیواره یک حالت وصافی داشته باشد وته با لبه بیرونی تفاوت اندازه نداشته باشه هم می تونه قالب بشه).درون آن دو لایه سلفون بکشید و پهن کنید.... و با روغن کمی چرب کنید....
3 - بیسکویت وکره را درون قالب بریزید و محکم فشار بدهید (با گوشت کوب یا ته لیوان حسابی بکوبید تا منسجم وقالبی بشه) .... ظرف را درون فریز به مدت 15 - 10 دقیقه قرار دهید.....این شد لایه اول....
4- خامه و پنیر خامه ای را با دور کند همزن بزنید تا کاملا یکدست گردد ....
5- یک بسته ژله را با 3/4 لیوان آبجوش حل کرده روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دهید تا تمام دانه های ژله حل گردد.....حالا برای سرد کردن آن از 3 قالب یخ یا 1/4 لیوان آب سرد استفاده کنید... یا کمی جلوتر از مراحل قبلی آمادش کنید وبگذارید آروم سرد بشه البته 1/4 آب سرد را اضافه کنید .....
6 - ژله سرد شده را به خامه و پنیر اضافه کرده و به هم بزنید ...و به آرامی روی لایه اول بریزید و درون یخچال قرار دهید تا ببندد.....این هم لایه دوم ......
7- بسته دوم ژله را با 3/4 لیوان آبجوش حل کرده و روی حرارت غیر مستقیم گذاشته تا دانه های ژله کاملا حل شود.....
1/3 لیوان آب سرد اضافه کنید .....
8- میوه مورد نظر وهماهنگ با ژله را خرد کرده وروی لایه دوم بچینید ....
9- ژله سرد شده شماره 7 را به آرامی و آرامش زیاد روی لایه دوم و میوه ها بریزید ....
10- ظرف را برای مدت 4-3 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا آماده سرو گردد.....
11- ابتدا کناره های سلفون را از اطراف ظرف بگیرید و بلند کنید و سپس به آرامی سلفون را از زیر کار جدا کرده و در ظرف سرو قرار دهید.....
این هم نمای برش خورده چیز کیک من.... من توی یک ظرف مربعی ساده قالب زدم...
نوش جان
اگه سوالی داشتید حتما بپرسید.......
این هم لینک تصویری .... کمکی من
مرسی از آموزش کاملت
راستی عکس کامل شده ی رومیزی رو گذاشتم
تشریف بیارید و نظر قشنگتونو بگین[گل]
سلام بانو جون ممنون باشه حتما
سلامسلام
وبلاگ خوبی دارین.
خواستی تبادل لینک کنی خبرم کنم.
عنوان:وب مانی
لینک:http://www.PersianXchange.ir/
سلام ممنون
صدا و سیما در طی اقدامی مسرت بخش تصمیم به تاسیس بیست و یکمین
شبکه خود با عنوان “شبکه حلزون” گرفت.
این شبکه به منظور افزایش الانتویین و کلاژن و همچنین
کاهش خجالت از پوست به صورت بیست و چهار ساعته
اقدام به پخش تبلیغات “کرم حلزون” خواهد کرد[نیشخند][نیشخند][نیشخند][نیشخند]
سلام وبلاگ خیلی خوبی داری من لینکت میکنم اگه دوست داشتی با تازه ها لینک کن
سلام ممنونم
بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بیوفاست. (حضرت علی علیهالسلام)
[گل]
سلام ممنون از ارسال کلام مولا ......
به به . جون میده برا افطار . دست گلت درد نکنه کدبانو . . . .
سلام نوش جان
ممنون!! اولین کیکی بود که من درست کردم و میشد خوردش!
سلام نرگس جون خیلی خوشحالم که درستش کردی عکسش را نگرفتی ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام خوشحال میشوم به آدرس جدید من هم سری بزنید
این آدرس قدیم من بود که برایم نظر گذاشته بودی
http://akshayetanz.blogsky.com
و این هم آدرس جدید من
http://akshayetanz.blogsky.com
با تشکر
سلام حتما انشاالله
سلام مریم جون:
واقعا لذت بردم از گشتن تو وبت.عالی بود.این چیز کیک را هم به زودی درست میکنم.
سلام نوش جانتون ....
من که خوشم اومده...حتمنِ حتما یه بار باکمک مامانم درست میکنم
اتفاقا دنبال یه چیزخوب میگشتم که یه روزبرای بعدازافطاردرست کنم مامان باباموغافلگیرکنم خب چی بهترازچیزکیک ژله ای شــما
مرســـــی زن دایی خوشگلـــــم
بله .....خیلی خوبه انقده هم آسونه ومواد کم لازم داره که نگگگگگگگگگو
حتما خوشت میاد درست کن وسورپرایز کن مهسا جون....
سلام عخشـــم [قلب] چـخـــشــم حتما بهتون خبرمیدم
فکرمیکنم عالـــی دراد
سلام منتظرتتتتتتتتتتتتتتتتتم
اجی برام درست کن بهت آدرس میدم بیار دم در خونه مون. خیلی می خوامش....
بهبه منم می خوام
سلام ای کاش میشد با اینترنت هم طعم و مزه را منتقل کرد
نوع جالب از چیزکیک رو آموزش دادید! چیزکیک یکی از دسرهای خیلی پر طرفدار توی ایران هست که انواع مختلفی هم داره و این مورد برای من خیلی جالب بود. البته خیلیا مثه من ممکنه که وقت برای پختش نداشته باشن. من چیزکیک سیجانی رو توی سوپر مارکت ها دیدم و خوشمزه هم هستن. برای اونایی که زمان برای درست کرئنش ندارن اینو پیشنهاد میدم. اینم آدرس سایتشون هست:
http://cookbox.ir
سلام ممنون
میخواستم بپرسم میشه به جای لایه اولی از کیک ساده استفاده کرد
سلام ملیحه جون چیز کیک انواع مختلفی داره شما هم می تونید این مدلش را امتحان کنید