سلام دوستان
دیدم ایده ها و آموزش های آشپزی یا اشپزخونه ای طرفدار زیاد داره گفتم این ایده لیمویی را برای کنار چای عصرونه ....وبه عنوان اسانس وطعم دهنده برای شما هم بنویسم ....
امیدوارم خوشتون بیاد......
آموزش در ادامه مطلب آماده و در خدمته .......
نکته : بهتره لیموها گوشتی وکم آب باشند چون آب کمتری ازشون خارج میشه....
لیموها را بشویید وخشک کنید و حلقه حلقه ببرید...هسته ها را حتما جدا کنید تا طعم تلخی نگیرد....
نکته : در نهایت کار ،با بودن پوست لیموها لیمو شکری کمی ته مزه تلخ داره، اگه طعم تلخی را دوست ندارید... پوست لیموها را بگیرید یا راه راه بگیرید تا مزه تلخی کمتر بشه......
هر ورقه را در شکر بغلتانید ودرون شیشه که بهتره مات باشه قرار بدهید....
نکته : میزان شکر کاملا سلیقه ای است و بسته به ذائقه می تونید شکرش را کمتریا بیستر بریزید ......
حالا در شیشه را ببندید وبرای 1 یا 2 ماه در دمای آشپزخانه بگذارید بمونه تا جا بیفته .....
لیمو شکری من 2 هفته اس توی شیشه رفته...
نوش جان ......
چ جلب!
سلام ....چطور........
یعنی میگم جالب انگیزناک بود
تو مایه های خوشمان آمد و اینجور حرفا
سلام مریم جون پس املاش باعث ایجاد شبهه شده خانمی
سلام مریم خانم.وب فوق العاده خوبی داری.خوشحال میشم تبادل لینک کنیم.موفق باشی
سلام راضیه جون نگفتی با چه نامی لینک کنم ......
سلام گلم می بخشی که کمتر سر می زنم
دلم برای کارای قشنگت تنگ شده عزیزم
مث همیشه کارات بی نظیرن عزیزم
ممنونم دوست خوبم .....من حدس می زنم کی هستید ولی اسمتون ثبت نشده....
خانم هنرمند که میگن شماهستی با یه تیر دونشان میزنی هم نمونه قلاب بافی تو نشون میدی هم هنر خانه داری تو حتما باید درست کنم ببینم چطوریه اون وقته که بگم افرینننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن خانم هنرمند
سلام مریم جون.....چه کنیم دیگه .......
سلام گلم اومدم بهت گله کنم که چرا سر نمی زنی دیدم اسمم توی کامنت قبلی ثبت نشده(البته تو که شناخته بودی منو!!!!)
دلم برای کامنتای پر مهرت تنگ شده دوست با وفا
سلام شرمنده .....من مرتب سر می زنم ولی همیشه کامنت نمی گذارم .....ببخش دوست خوبم.....
عالی به نظر میرسه .امتحان میکنیم .مرسی
سلام بله حتما امتحان کن
سلام چطوری باید خورده بشه موقع دم کردن استفاده بشه یا مثل قند؟
سلام سارا جون همراه چای یا... به عنوان طعم دهنده